Service

Bezorgservice

bezorgservice

 

 

 

Grote of speciale bestellingen bezorgen wij desgewenst bij u thuis, al dan niet tegen een geringe vergoeding. Informeer bij onze bouwmarkt naar de mogelijkheden.

Klussen en montagedienst

klussendienst

 

 

 

Bij van Werkhoven kunt u voor elke klus terecht. Voor de ervaren klusser biedt van Werkhoven een uitgebreid en professioneel assortiment. Wanneer u zelf aan de slag wilt kunt u  ook altijd terecht voor een gedegen advies.

Bestelservice

bestelservice

 

 

 

Ondanks het uitgebreide assortiment in onze bouwmarkt kan het gebeuren dat het product wat u zoekt er niet tussen zit. Geen nood; wij beschikken over complete catalogi van vele leveranciers en hebben daarin keuze uit nog eens 25.000 artikelen op bestelling. Zo kunnen wij u binnen een geringe tijd alsnog van dienst zijn.

Opmeetservice

opmeetservice

 

 

 

In vele gevallen is het nemen van de juiste maat erg belangrijk. Vooral als het om speciale bestellingen gaat. Onze montagedienst kan u ook helpen met diverse meetklussen. Bijvoorbeeld bij het plaatsen van badmeubelen, dakramen, inbouwkasten of zonneweringen. Informeer bij onze bouwmarkt naar de montagemogelijkheden.

Verfmengservice

verfmengservice

 

 

 

Ons verfassortiment is erg breed: van hoogglans verf tot structuurverf en van schoolbordverf tot muurverf. De meeste verfsoorten zijn leverbaar in de bekende topmerken, maar ook onze eigen husimerk verf. Topkwaliteit voor onze eigen lage prijs!

Zaagzervice

zaagservice

 

 

 

In onze zaagafdeling beschikken wij over professionele machines om plaatmateriaal exact op de juist maat te zagen. Heeft u maar een gedeelte van een plaat nodig, dan rekent u natuurlijk alleen dat af wat u meeneemt. Hiervoor hanteren wij speciale vierkante meterprijzen.