Maatwerkkasten

Een schuifwandkast is een ideale manier van opbergen. Overal waar kastruimte nodig is biedt een schuifwandkast de oplossing voor opbergruimte in huis of kantoor. Daarnaast is het mogelijk uw eigen kast samen te stellen zodat hij perfect in uw interieur past.

classic doors

Classic Doors kast opstelling

Wij hebben in onze showroom enkele voorbeelden van kasten staan zodat u kunt zien wat de mogelijkheden zijn. Uiteraard informeren en adviseren we u graag over de mogelijke opties. Komt u eens langs in onze showroom en laat u inspireren. Of neem alvast een kijkje op de websites van de leveranciers.

 

Garobe

Garobe

Garobe

DSH

 

Classic Doors

Classic Doors is een compleet schuifdeursysteem op maat. U kunt onbegrensd combineren. er is volop keuze uit stijlvolle paneel- of spiegeldeuren, passend bij uw specifieke wensen. Classic Doors passen perfect in een klassiek of jaren 30 interieur. ClassicDoors zijn geschikt voor de hele woning, dus voor gebruik in woon-, slaap-, werk- en kinderkamer, zolder of hal. Met Classic Doors creëert u in een mum van tijd een zee aan bergruimte. U kunt de schuifdeuren precies op maat bestellen, zodat er geen centimeter onbenut blijft.

Meer informatie: Classic Doors website

Garobe schuifwandkasten

Garobe is een bijzonder schuifwandsysteem dat geruisloos loopt door middel van kogelgelagerde wielen. Sublieme kwaliteit vervaardigd uit eersteklas materiaal. Garobe wordt geheel naar uw wens op maat gemaakt. Geen situatie zo bijzonder of er is een uitgekiende oplossing voor.

Ook schuine wanden en plafonds hoeven geen probleem te vormen. Met afsluit- en koofpanelen in dezelfde decors of kleuren is altijd een harmonieus geheel te realiseren. U kunt de schuifwanden zelfs als scheidingswand toepassen. Hangruimte, legplanken, ladeblokken… met Garobe stelt u uw kastruimte samen naar uw inzicht. Zo schept u een zee van ruimte die voor u overal even functioneel is.

Enkele mogelijkheden met Garobe:

Meer informatie: Garobe website

Storemax

StoreMax schuifdeuren en kastinterieurs zijn handig, fraai en zeer eenvoudig te monteren. Als garderobekast, tv kast, boekenkast, vitrine kast, gangkast, dossierkast, inloopkast: schuifdeuren en kastinterieurs kunt u overal gebruiken. Met StoreMax kunt u schuifdeuren en kastinterieurs creëren die aansluiten bij uw persoonlijke wens.

Meer informatie: Storemax website

 

DSH schuifwanden

DSH is een degelijk stalen schuifwandsysteem en is functioneel en decoratief, de ideale combinatie. Met DSH schuifwanden creëert u een zee aan bergruimte. DSH betekent schuifwandkasten exact op maat gemaakt, waar u maar wilt in huis of op kantoor. Met DSH schuifwandkasten blijft geen centimeter onbenut en zijn ruimteproblemen volledig verleden tijd.

De DSH schuifwanden kunnen moeiteloos in iedere situatie worden toegepast. Van vloer tot plafond en van wand tot wand of afsluitend met één of twee eindpanelen in hetzelfde decor als de schuifdeuren. Ook voor moeilijke ruimtes, zoals onder of tegen een schuin dak, zijn uitgekiende oplossingen voorhanden. Is er voldoende ruimte, dan kan een inloopkast een ideale oplossing zijn.

Zijn de muren, vloeren of plafonds niet haaks, dan behoeft dat geen probleem te vormen. De schuifdeuren zijn namelijk eenvoudig af te stellen. Aangezien de deuren volledig op de vloer steunen, is het systeem ook geschikt voor minder sterke plafonds. DSH schuifwanden bieden ongekende mogelijkheden om uw ruimte optimaal te benutten. Met DSH kan er naar hartenlust gecombineerd worden met de verschillende panelen, gekleurd glas en deuromlijstingen of maak een keuze uit het assortiment spiegels. DSH is geen losse kast meer, maar kastruimte die één geheel vormt met het interieur.

Enkele mogelijkheden met DSH:

Meer informatie: DSH website