Buitendeuren

Het gebruik van mooie deuren maken uw huis af. Een mooie deur kan bijdragen aan een mooie uitstraling van uw huis. Wij bieden een breed scala aan deuren die zowel voor een modern als een klassiek interieur geschikt zijn. Wij kunnen voor u verschillende deuren leveren: buitendeuren, achterdeuren, tuindeuren en binnendeuren. In ons buitendeuren assortiment vindt u deuren van CanDo en Signo.

CanDo

CanDo biedt deuren aan voor alle toepassingen in en om huis. Ook achterdeuren met of zonder roedes worden aangeboden. Voor toepassing in uw erfafscheiding (schutting) of tussen muren kunt u keuze maken uit hardhouten en vurenhouten poortdeuren. Voordeuren worden in de merbau 500 en 600 serie aangeboden.

Signo

Signo deuren zijn speciaal ontworpen voor de trendgerichte woonconsument. Met ons deuren-, glas- en deurlijstenprogramma stellen we je in staat een geheel eigen stijl te creƫren.

Op de website van Signo staan uiteenlopende deurmodellen en accessoires waarmee je je eigen stijl eenvoudig kunt doorvoeren in de hele woning.